AMS Osiguranje: Zaštitite automobil na najbolji način - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
devojka pored automobila
Od Biljana Stjelja - 30/11/2020

AMS Osiguranje: Zaštitite automobil na najbolji način

Ukoliko niste spremni da troškove eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu snosite sami, pravo je vreme da zakucate vrata AMS Osiguranja.

U slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada fasade ili drveća na vaš automobil, krađe ili drugih nepredviđenih situacija, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom i isplatiti vam štetu u najkraćem mogućem roku. Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i, ukoliko je ugovoreno, šteta će vam biti isplaćena bez obzira da li ona nastala kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti.

Mi vodimo računa o našim osiguranicima i zato smo vam plaćanje premije omogućili u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS Super člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS Super članske i platne kartice stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju saobraćajne nezgode.

Nama je osiguranik na prvom mestu i zato smo za vas kreirali najpovoljnije cene i uslove na tržištu. Zaštitite svoj automobil na najbolji mogući način i istovremeno štedite novac. Ne čekajte ni dana, dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.