Njihova popularnost vrtoglavo raste - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
psi na instagramu
Od Nikola Nedeljković - 23/05/2018

Njihova popularnost vrtoglavo raste

Internet zajednica ceni i različitost, a ne samo savršene fotografije provučene kroz filtere. Da je nesavršenost danas i te kako na ceni pokazuju sve popularnije kuce na internetu.

Izvor: magazin Pas, Foto: Instagram

Oni izgledaju poprilično neobično. Marni je jezik stalno isplažen. Tuna ima urnebesno smešne zube. A Ser Čarls Barkli je poput loptice s buljavim očima. Ali baš ih je to vinulo u zvezde i zbog svojih nesavršenosti postali su miljenici instagrama.

Marni

Marni je šicu koju na instagramu prati čak 2,1 miliona ljudi. Ima 16 godina i iz prihvatilišta je udomljena kada je imala 11 godina. Starost joj nije smetala da osvoji srca ljudi širom sveta jer je zbog svog neprekidno isplaženog jezika neodoljiva. Njena glava uvek je nagnuta na jednu stranu pa izgleda kao da se stalno glupira. Marni je život bio veoma težak, ali poslednjih godina njeni vlasnici trude se da joj sve nadoknade – vole je najviše na svetu, s ponosom dele njene fotografije i upoznaju je s poznatim ličnostima.

Pas Tuna

Mešanac čivave i jazavičara (što je već dovoljno smešno samo po sebi), šarmantni Tuna, ima zasigurno najsmešnije zube na planeti. Zbog deformacije gornje vilice njegovi reckasti zubići uvek se vide, a izraz lica mu je kao da mu uvek nešto smeta. Ili ružno miriše. Sa 1,9 miliona pratilaca na instagramu zvezda je u usponu.

Francuski buldog Čarls Barkli

A ser Čarls Barkli, francuski buldog, e on je već jedan pravi gospodin. S neodoljivo krupnim očima, velikom glavom i ušima nalik šišmišu, uvek besprekorno obučen i stilizovan, jedan je od najvećih šminkera instagrama. Pa kako da se ne zaljubite u ovu njušku?

Ako do sada niste, pravac na svoj profil i počnite da pratite ove urnebesne psiće. Ulepšavaće vam dane.

Instagram 

marniethedog

tunameltsmyheart

barkleysircharles