Instagram osvajaju Barli i njegov "najbolji prijatelj" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 07/03/2022

Instagram osvajaju Barli i njegov “najbolji prijatelj”

Kada smo bili deca svi smo imali svoju omiljenu igračku ili omiljeno ćebe koje smo svuda nosili sa sobom. Pokušavali smo da učinimo da veliki zastrašujući svet izgleda manje intenzivan. Iako, verovatno, svi možemo da se setimo koja nam je to omiljena igračka bila kada smo bili dete, definitivno nam nisu potrebne sada, kada smo odrasli, jednostavno, više nemamo potrebu da svoju omiljenu igračku nosimo svuda sa sobom. Ali, to nikako ne isključuje naše ljubimce. Kao i deca, naši psi će takođe imati svoj izbor omiljenih igračaka sa kojima se često igraju. Ili će možda primetiti odsustvo ove igračke ako je na kraju izvučete iz kante za igračke na brzo pranje.

Dok većina pasa ima svoje omiljene igračke, ne nose svi svoje plišane sa sobom gde god da idu. Postoji samo određeni broj pasa koji su skloni tome, a Barli je jedan od tih. Preslatki zlatni retriver iz Amsterdama odbija da ide bilo gde bez svog plišanog medveda, Flafija. Flafi je, u stvari, više od igračke za ovog psa, on je njegov prijatelj i stalni pratilac. Iako je Barli već odrastao pas, on očigledno nikada neće prerasti ovu njegovu “bebeću“ stranu. On dovodi Flufi-ja apsolutno svuda sa sobom.

Igračka se često pojavljuje na Barlijevoj Instagram stranici. Nalog ima zapanjujućih 144 hiljada pratilaca, i možemo videti zašto. Sadržaj srećnog psa uvek sa svojim plišanim medom je definitivno zdrav sadržaj koji svi želimo!