Zvezda društvenih mreža: Vilfred osvaja neobičnim izgledom  - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Dijana Đukić - 26/11/2018

Zvezda društvenih mreža: Vilfred osvaja neobičnim izgledom 

Vilfred Ratnik (Wilfred the Warrior) pripada rasi činčila persijanera, ima krupne smaragdnozelene oči i neobične “vampirske” zube. Zbog svog izgleda, postao je zvezda “Instagrama”.

 

Izvor: B92.net/ljubimac
Vilfred ima više od 90.000 pratilaca na svom instagram-profilu, a profil mu je otvorila njegova vlasnica Džena Milvard iz Finčlija.

Oni koji redovno gledaju njegove fotografije i video-snimke kažu da u isto vreme deluje kao sladak macan, ali i zastrašujuće.

  • Ljudi misle da mu fotografije obrađujem u “Fotošopu”. Ne veruju da je stvaran – kazala je Džena, te istakla da želi u najboljem svetlu da predstavi svog ljubimca, koji je prijateljski nastrojen prema svima.

Kako je otkrila, mačor Vilferd je prava spavalica – u stanju je da spava i po 20 sati dnevno. U suprotnom, ako se dobro ne odmori, postaje mrzovoljan. Dok obožava da se druži sa ljudima, druge mačke “ne prihvata” tako lako.

Ratnik, kako ga zove vlasnica Dženi, baš kao i druge mace, voli da radi zabranjene stvari, a Milvardova kaže da postoji rečenica koja ga najbolje predstavlja: “On je veličanstveni gremlin koji uživa u životu”.

Vilfred ima i veoma popularan fejsbuk-profil pa ga obavezno pratite ako je osvojio i vaše srce 🙂