Smeh i ples u ambulanti - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 03/08/2021

Smeh i ples u ambulanti

Nije tajna da čak i rutinska poseta veterinaru može biti prilično zastrašujuća stvar za vašeg ljubimca. Ali veterina po imenu Andre Santos pronašao je divan način da ovo iskustvo učini prijatnim.

Santos vodi veterinarsku kliniku u Portugaliji, gde je stekao dobru reputaciju svojim neobičnim pristupom kućnim ljubimcima.

Kada vaš ljubimac dođe u kliniku da primi vakcinu, Santos im ne prilazi noseći tu strašnu iglu, umesto toga, on pravi “atmosferu”, koristeći poslastice, smeh, muziku pa čak i ples.

– Svaki ljubimac koji dođe kod mene u ambulantu prvo dobija poslasticu, jer mislim da je važno da me zavole, vežu za neki lep doživljaj, te će njihov drugi dolazak, biti pozitivan, kaže Santos.

Ovaj pristup može izgledati pomalo nekonvencionalno, ali Santosovi pacijenti ga vole zbog toga. Na kraju, način na koji Santos tretira svoje pacijente blago i pažljivo, ne samo da uklanja stres i anksioznost, već čini sve buduće posete prijatnim, pa čak i nezaboravim. A kao nekome ko zaista brine o zdravlju kućnih ljubimaca, to je najvažnije.

Related Posts