Pravo je vreme da svoje vozilo Kasko osigurate: Zaključite polisu osiguranja u AMS Osiguranju - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 11/02/2022

Pravo je vreme da svoje vozilo Kasko osigurate: Zaključite polisu osiguranja u AMS Osiguranju

Ako ste razmišljali da osigurate svoje vozilo, sada je pravo vreme da to i učinite.

U slučaju da se nešto dogodi vašem automobilu nije nužno da troškove eventualno nastale štete snosite sami. Kasko osiguranje spada u dobrovoljna osiguranja i može da se zaključi kao potpuno, dopunsko ili delimično, a zaključivanjem ove polise osiguranja kod nas, pokriveni ste od brojnih rizika. Usled saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada fasade ili drveća, krađe ili drugih nepredviđenih situacija, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom i troškove nastale štete isplatiti u najkraćem mogućem roku.

AMS Osiguranje vam savetuje da odmah po nastanku štete na autu o tome obavestite MUP. Tako ćete upotpuniti prijavu odštetnog zahteva svojoj osiguravajućoj kući i preporučujemo da ne popravljate auto dok se ne uradi procena i prijava štete.

Najbolje od svega je što vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja.

AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji mogući način zaštititi vaš automobil, dok ćete istovremeno štedeti i vaš novac. Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i vaše vozilo biće osigurano od brojnih rizika kao što su saobraćajne nezgode, krađe, požar, pad fasade i drveća ili poplave, u skladu sa uslovima osiguranja.

Znamo da je održavanje automobila samo po sebi skupo i zato smo odlučili da vam olakšamo i plaćanje premije omogućimo u 12 mesečnih rata, čime će vaš budžet biti rasterećen. A ukoliko odaberete da premiju platite u celosti, odobrićemo vam i dodatni popust.

I to nije sve! Uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS super člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nesreće.

U životu mnoge stvari ne možemo da predvidimo, ali ih zato možemo dočekati spremni. Ne propustite pogodnosti koje vam nudimo, već odaberite najsigurniji vid zaštite vozila još danas. Prepustite brigu o svom automobilu iskusnom i stručnom timu AMS Osiguranja. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.