"PET-FRENDLI SRBIJA" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
pas i devojka
Od petmagazine.rs - 25/08/2020

“PET-FRENDLI SRBIJA”

U četvrtak, 27. avgusta, u parku “Tašmajdan”, od 7.30 časova, dok budete šetali svoje pse, dođite do štanda “Pet-frendli Srbija” i preuzmite svoj besplatni vodič

Redakcija magazina “Pas”, u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i pod pokroviteljstvom Kinološkog saveza Srbije i kompanije “Premil“, odabrala je lokacije širom Srbije na koje vlasnici kućnih ljubimaca ovog leta mogu da se upute sa svojim kućnim ljubimcem i sabrala ih u prigodan vodič pod nazivom “Pet-frendli Srbija”

Ovog leta, usled epidemije izazvane bolešću COVID-19, mnogi od nas odmor će provesti u našoj lepoj zemlji. Bajkoviti pejzaži Srbije – šumovite staze zdravlja, čak 13 planinskih centara, 12 lekovitih banja, mnogobrojne reke i jezera, gradovi puni života, varošice i sela u kojim ljubazni srpski domaćini, po starim običajima, dočekuju sve putnike… čekaju na vas i vašeg ljubimca!

U četvrtak, 27. avgusta, u parku “Tašmajdan“, u prepodnevnim satima od 7.30 časova, dok budete šetali svoje pse, dođite do štanda “Pet-frendli Srbija” i preuzmite svoj besplatni vodič i druge poklone koje vam je spremio magazin “Pas“ sa svojim partnerima. Domaća kompanija “Premil” pripremila je ukusnu hranu za vaše kuce, a magazin “Pas” vlasnicima će pokloniti primerak časopisa.

U Vodiču ćete pronaći destinacije, apartmane i hotele koji pružaju uslugu smeštaja kućnih ljubimaca, kao i spisak veterinarskih ambulanti i salona za negu na pomenutim lokacijama. Takođe, u Vodiču vam dajemo i korisne savete za putovanje sa vašim mezimcem: kako da ga zaštitite od sunca i toplotnog udara, kako da lako podnese vožnju automobilom, kako da ga naučite da pliva i gde je plivanje s psima bezbedno i dozvoljeno… 

Vidimo se u četvrtak na Tašmajdanu!