AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas! - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
ams
Od petmagazine.rs - 25/02/2022

AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja još danas!

Uz AMS Osiguranje kroz troškove eventualno nastale štete na vašem automobilu nećete prolaziti sami. Osigurajte svoje vozilo od brojnih nepredviđenih situacija i istovremeno štedite vaš novac.

AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, pada fasade ili drveća, požara, krađe i drugih nepredviđenih događaja, u skladu sa uslovima osiguranja.

Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas, jer vam plaćanje premije omogućavamo u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ova vrsta osiguranja posebno je korisna jer vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja i to u najkraćem mogućem roku.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS Super člansku i platnu karticu, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS Super članske i platne kartice stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nezgode.

AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji mogući način zaštiti vaš automobil, dok ćete istovremeno štedeti i vaš novac. Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo i brigu o svom vozilu prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.