Za dodatni osećaj sigurnosti u vašem domu - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
osiguranje imovine
Od petmagazine.rs - 30/06/2020

Za dodatni osećaj sigurnosti u vašem domu

Osećaj sigurnosti koji imamo u sopstvenom domu je neprocenjiv, a stan ili kuća su bez sumnje najvrednija imovina, za čije opremanje i kupovinu je potrebno uložiti ogromnu količinu novca i truda. Činjenica je da se nezgode dešavaju i nemoguće ih je predvideti. Razmislite, da li ste spremni da sve troškove eventualno nastale štete snosite sami? U takvim situacijama, mi vam možemo pomoći.

AMS Osiguranje više od 20 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata. U skladu sa navedenim, pružamo vam različite mogućnosti i u svojoj ponudi nudimo usluge osiguranja imovine, koje štite od nastanka štete vašu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Osiguranje domaćinstva je jedno od najčešće zaključivanih vrsta osiguranja imovine. Kupovinom ove polise putem našeg webshopa ili posetom naših prodajnih mesta, obezbedili ste vaš dom, stvari i dragocenosti u njemu od brojnih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Požar, vremenske nepogode, izliv vode iz instalacija, provalne krađe, samo su neke od nezgoda koje mogu ugroziti ono u šta ste godinama ulagali. Zato uložite u svoju sigurnost i uz AMS Osiguranje brinite o svom budžetu.

Premija osiguranja domaćinstva se utvrđuje u zavisnosti od kvadrature i starosti građevinskog objekta koji osiguravate.

Za više informacija pozovite nas na broj 0800-009-009, posetite sajt www.ams.co.rs. ili jednostavno dođite lično u Ruzveltovu br. 16, Beograd.