Besplatni vodič za putovanje s ljubimcem "Pet-frendli Srbija" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
vodic pet frendli srbija
Od petmagazine.rs - 13/07/2020

Besplatni vodič za putovanje s ljubimcem “Pet-frendli Srbija”

Najmanje milion stanovnika naše zemlje s ponosom ističe da su vlasnici pasa. Redakcija magazina „Pas”, u dogovoru sa Turističkom organizacijom Srbije i pod pokroviteljstvom Kinološkog saveza Srbije i kompanije „Premil“, odabrala je lokacije na koje vlasnici kućnih ljubimaca mogu da se upute sa svojim najboljim prijateljem i sabrala ih u prigodan vodič pod nazivom „Pet-frendli Srbija”. 

Ovog leta, usled epidemije izazvane bolešću COVID-19, mnogi od nas odmor će provesti u našoj lepoj zemlji. Bajkoviti pejzaži Srbije – šumovite staze zdravlja čak 13 planinskih centara, 12 lekovitih banja, mnogobrojne reke i jezera, gradovi puni života, varošice i sela u kojim ljubazni srpski domaćini po starim običajima dočekuju sve putnike… čekaju na vas i vašeg ljubimca!

U ponedeljak, 13. jula, u Donjem gradu Kalemegdana, od 17 do 20 sati, dok budete šetali svoje pse, dođite do štanda „Pet-frendli Srbija” i preuzmite svoj besplatni vodič.

U njemu ćete pronaći destinacije, apartmane i hotele koji pružaju uslugu smeštaja kućnih ljubimaca, kao i spisak veterinarskih ambulanti i salona za negu na pomenutim lokacijama.

Takođe, u vodiču vam dajemo i korisne savete za putovanje sa vašim mezimcem: kako da ga zaštitite od sunca i toplotnog udara, kako da lako podnese vožnju automobilom, kako da ga naučite da pliva i gde je plivanje s psima bezbedno i dozvoljeno… 

Domaća kompanija „Premil” pripremila je ukusne obroke za vaše kuce, a magazin „Pas” vlasnicima će pokloniti primerak časopisa.

Vidimo se u ponedeljak na Kalemegdanu!