U prodaji je novi broj magazina "Pas" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 28/09/2020

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Od ovog jutra na svim kioscima možete pronaći novi broj magazina “Pas”.
I u ovom broju potrudili smo se da vam damo korisne savete o zdravlju, ishrani i nezi vaših ljubimaca. Naši stručni saradnici – veterinari i ovoga puta pišu o temama koje vas zanimaju, kao što su poremećaj sna, strah od nepozantih podloga, o tumoru kostiju i terapijama, ali i o tome kako ishrana utiču na boju dlake vašeg ljubimca.

Pisali smo i o tome kako da psu koji ima tri noge učinite život kvalitetnijim i kako da starijeg psa naučite novim trikovima. U rubrici PROFIL predstavili smo dugo traženog “tragača za tartufima” ali i najpopularnije lovačke pse kod nas.

Naš magazin je ovog leta, u saradnji sa TOS, Kinološkim savezom Srbije i “Premilom” delio vodiče “Pet-frendli Srbija” i poklone Beograđanima i njihovim ljubimcima. Sve smo zabeležili fotografijama koje možete da pogledate u magazinu.

U rubrici INTERVJU možete da pročitate razgovor sa dve najpoznatije influenserke – Sarom Jovanović i Dunjom Jovanić. Osim toga što su uspešne u poslovima kojima se bave, Dunji i Sari je zajedničko i to što su vlasnice dva preslatka psa o kojima su pričale u najnovijem broju.

Tema broja “Zašto pse tretiramo kao decu” donosi razne studije i mišljenja, a naša sagovornica bila je psiholog, Aurelija Đan.

U sklopu festivala Beldocs prikazana su dva filma o psima i u ovom broju vam donosimo intervjue sa rediteljima filmova “Svemirski psi” i “Drenjine”.

NOVI BROJ možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”.

Related Posts