Čening Tejtum i pas Lulu - najbolji duo u filmu "PAS" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 14/03/2022

Čening Tejtum i pas Lulu – najbolji duo u filmu “PAS”

Ptice na drveću već cvrkuću i štenci laju da u četvrtka, 17. marta, u bioskope stiže dugoočekivani film “PAS”.

Reč je o ličnom projektu dvojice reditelja – Rida Karolina i Čeninga Tejtuma, koji su od svoje američke premijere naišli na izuzetne odzive gledalaca. Pored korežiranja, Čening Tejtum glumi Džeksona Bridžisa, a njegova koleginica je simpatična belgijska ovčarka Lulu. To je takođe bilo ime Čeningovog pokojnog psa, koje je nažalost uginulo od raka 2018.
Ovo izvanredno filmsko delo lako konkuriše najnovijim filmskim hitovima u svakom pogledu, jer će nas svojom pričom i igrom pogoditi direktno u srce, koju su kao sjajni duo postavili Čening i Lulu, terajući nas da se smejemo i plačemo u isto vreme. . To je odlična prilika da se upozna iskreno prijateljstvo čoveka i psa i da se potvrdi ono što je odavno poznato: PAS je čovekov najbolji prijatelj.

O filmu

Bivšem vojnom rendžeru Bridžisu je dodeljeno da se brine o vojno obučenom psu palog vojnika. Njegova misija je transportovati psa na drugi kraj zemlje kako bi prisustvovali sahrani Lulinog bivšeg rukovodioca, načelnika Rodrigeza. Njihovo putovanje nateralo ih je na jedan poseban suživot u kom definitivno ne ide u prilog izvanredno ponašanje „dlakavog demona” koji je u tom periodu izazvao nekoliko neverovatnih situacija. Upravo to Bridžisa je gurnulo do njegovih krajnjih granica, ali i nateralo da malo preispita sebe i novi odnos sa svojim psećim saputnikom.

PAS stiže na velika platna u Srbiju u četvrtak, 17. marta u distribuciji Blitz Film & Video.