Uginula Grumpy cat - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
grumpy cat
Od petmagazine.rs - 17/05/2019

Uginula Grumpy cat

Danas je stigla vest da je najnamrgođenija i najbogatija mačka na svetu, Grumpy cat, uginula usled komplikacija od urinarne infekcije.

Izvor: Huffington post, Foto: Shutterstock

Kako su objavili njeni vlasnici, Grumpy je uginula u utorak u sedam časova ujutru.

  • Nezamislivo smo tužni i srca su nam slomljena zbog gubitka naše voljene Grumpy cat. Iako su o njenom zdravlju računa vodili vrhunski znalci, bolest je bila prejaka da je prevaziđe. Uginula je mirno, u naručju svoje vlasnice Tabite. Bila je naša beba i voljeni član naše porodice, ali Grumpy je imala i milione obožavatelja kojima je neprekidno izmamljivala osmeh na lice, čak i u teškim trenucima. Njen duh nastaviće da živi u srcima svih koji je vole. Grampina porodica: Tabita, Brajan i Kristal – naveli su njeni vlasnici.
grumpy cat

Pravo ime ove mace iz Arizone je Tardar sos, a postala je poznata sasvim slučajno, kada su fotografije s njenim likom, koje je njena porodica postavljala na “Fejsbuku”, počele da se šire i postale viralne. Nedugo potom, ova maca postala je najčuveniji mem – zaštitni znak fotografija na kojima su ispisane duhovite poruke.

Pročitajte još: Mačke vladaju internetom

Grumpy je na “Fejsbuku” imala 8,5 miliona fanova, 2,4 miliona pratilaca na “Instagramu”, 1,5 miliona na “Tviteru” i 264.000 sabskrajbera na “Jutjubu”. Pojavila se i na filmu, u brodvejskom mjuziklu “Mačke”, kao i u knjizi. Ima i svoju kopiju u vosku u muzeju Madam Tiso.

Milioni njenih obožavatelja na društvenim mrežama tuguju za omiljenom namrgođenom mačkom, a mi obećavamo da je nećemo zaboraviti.

Zbogom Grumpy cat! 🙁