UDOMI ME – NE KUPUJ: Bela lepotica, Elektra traži dom - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
veterina beograd
Od petmagazine.rs - 10/05/2022

UDOMI ME – NE KUPUJ: Bela lepotica, Elektra traži dom

JKP “Veterina Beograd” pokrenula je novi sajt za udomljavanje UDOMI ME – NE KUPUJ, namenjen svim ljubiteljima životinja, prvenstveno napuštenih. Toliko slatkih, šarmantnih štenaca i odraslih kuca i maca čekaju svoje nove vlasnike. Male, velike, crne, bele, kakve god poželite kuce i mace sa beogradskih ulica, postaće vaši najbolji prijatelji, ukoliko im pružite topli dom.

Ako želite ljubimca, imate uslova i ljubavi, pozovite naše prijatelje iz Veterine i pružite dom jednom od ovih divnih stvorenja.

Danas vam predstavljamo zelenooku lepoticu po imenu Elektra! Ona je stara 2 godine i veoma je mazna i mirna. Elektra je izuzetno negovana maca i volela bi da nađe zauvek dom.

Udomljavanje pasa JKP “Veterina Beograd” realizuje u saradnji sa NVO. Udruženja za zaštitu životinja su saradnici Veterine Beograd na ovom projektu i zajedničkim snagama žele da doprinesu rešavanju problema napuštenih pasa na ulicama Beograda. Pored pasa iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd”, zainteresovani građani mogu usvojiti i kuce iz Udruženja “Evropska inicijativa 17”, kao i iz Udruženja “Klempa”.

Srećno!