U prodaji je novi broj magazina “Mačka” - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin
Od petmagazine.rs - 26/10/2020

U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

Novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka”, koji je od danas u prodaji, možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

Na stranicama novog broja možete pronaći pregršt korisnih saveta i zanimljivih tekstova, od kojih izdvajamo:

  • Intervju sa voditeljom Slavkom Beleslinom

U temi broja smo pisali o tome koji je tip ličnosti vaša mačka a koji ste vi tip. Za mačke se kaže najpre da imaju stav – neki to zovu ponos, a neki integritet, a to se uglavnom ogleda u tome da ne rade ništa što ne žele. Slične se osobine mogu nači i kod njihovih vlasnika, a koliko nam se slažu karakteri i šta nam je sve zajedničko, objašnjavaju sagovornici u Temi broja 😊

Putovanje bez stresa
Vožnja automobilom može biti veoma naporna za vašu ljubimicu, pa stavite transporter na zadnje sedište i pravite pauze tokom vožnje. A ako se odlučite za avion, dobro se upoznajte sa propisima  i sredite na vreme sva dokumenta

Naši stručni saradnici – veterinari otkrivaju kako gubitak apetita može da bude znak da nešto nije u redu, kako možete da pomognete vašoj maci aleternativnom medicinom, kako da negujete ljubimca posle hirurške intervencije, zašto maca gubi dlaku ali i kako starost remeti bubrežnu filtraciju.

Na stranicama novog broja pročitajte još i kako da zabavite vašeg ljubimca, o tehnikama lova, kako se čuva hrana i koliko je stara vaša ljubimica.

Recepi
Napravite slasne poslastice: u novom broju možete pročitati kako da napravite kuglice sa čedar sirom za vašu macu.

magazin

Novi broj možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis”, “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.