Napustio nas još jedan mačji influenser - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Lil Bub
Od petmagazine.rs - 04/12/2019

Napustio nas još jedan mačji influenser

Jedna od najpoznatijih mačaka na svetu, Lil Bub preminula je u ponedeljak uveče, objavio je njen vlasnik Majk Bridavski na društvenim mrežama.

Izvor: b92.net/ljubimac; Foto: “Instagram”

Lil Bub je rođena u junu 2011. godine, a preminula je 1. decembra. Titulu najslađe mačke na internetu dobila je zahvaljujući svom neobičnom izgledu. Zbog retke deformacije nije imala zube, a s obzirom na to da nije mogla do kraja da zatvori usta, jezik joj je stalno ispadao.

Rođena je s nekoliko genetskih anomalija, a između ostalog je imala osteopetrozu, nesrazmerno male udove i dodatni prst na sve četiri šape.

Pročitajte još: Najuticajnije mačke influenseri

Majk Bridavski je rekao kako ga je Lil Bub naučila svemu što zna o bezuslovnoj ljubavi.

  • Spojila je mene i moju suprugu Stejsi sa kojom imam dvoje dece. Donosila je toplinu i ljubav u naš život poslednjih osam godina – rekao je Bridavski.
“Instagram” @iamlilbub

Pre šest godina je dospela na naslovnicu Reddit-a i osvojila srca ljubitelja mačaka širom sveta. Nedugo nakon toga postala je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih mačaka na svetu.

Pročitajte još: Mačke vladaju internetom

Zahvaljujući svom neobičnom izgledu, ova cica-maca uspela je da stane i na čelo dobrotvorne organizacije za pomoć napuštenim životinjama i na račun velike popularnosti prikupila je stotine hiljada funti za pomoć životinjama u nevolji.

Više od dva miliona pratilaca ima ova neobična maca na “Instagramu“.