Mačak preživeo 30 minuta pranja u veš mašini - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 31/01/2022

Mačak preživeo 30 minuta pranja u veš mašini

Mačak po imenu Broš proveo je pola sata u aktivnoj mašini za veš i preživio. Incident se dogodio u gradu Dnjepru u Ukrajini

Izvor: Klix.ba

Vlasnici su objasnili da mačak inače voli da spava u veš mašini, a budući da je sive boja kao i unutrašnjost mašine, nisu ga primetili prilikom uključivanja. Ovo je objavljeno na Facebook stranici lokalne veterinarske klinike. Prema rečima osoblja klinike na koju je mačak odveden nakon incidenta, Broš je bio u veš mašini oko 30 minuta pre nego što su vlasnici čuli njegov vrisak.

– Zamislite šok i užas kada shvatite da se mačak tako dugo prao. Iznenađujuće, kada je mašina otvorena, mačak je istrčao i pokušao da se sakrije. Uhvatili su ga, osušili i odmah odveli veterinaru, dodali su.

Osoblja klinike navelo je da su prilikom pregleda otkrili da životinja ima nisku temperaturu i piskanje u plućima. Oči mu nisu bile dovoljno otvarene zbog praha, a usta su mu jako mirisala na deterdžent.

Veterinari su mačku dali potrebnu terapiju, rezultati su mu bili uredni i ubrzo je otišao kući. Sada, prema rečima stručnjaka, životinja aktivno trči, skače po kući i jede.