Holivudske lepotice obožavaju mačke - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 17/11/2018

Holivudske lepotice obožavaju mačke

Već smo pisali da su ljubitelji i vlasnici mačaka umetničke duše, slobodnog duha, estete, liberali…

 

Izvor: magazin Mačka

Zato možda i ne čudi što neke od najvećih holivudskih zvezda, lepotice koje godinama ostavljaju bez daha i ruše tabue ‒ obožavaju mačke i poistovećuju se s njima.

HALE BERI

Žena mačka s filmskih ekrana, očekivano, i privatno je velika ljubiteljka maca. I ova dama, nažalost, prošle godine je ostala bez svog mezimca – mačora po imenu Plejdo.

Radost i svetlost

Kako je tada podelila sa obožavateljima na društvenim mrežama, veterinar je morao da uspava njenog mezimca jer je imao tumor na mozgu i to je bio najhumaniji način da mu prekrate muke jer izlečenje nije bilo moguće.

‒ Ovaj mališa unosio je radost i svetlost u naše živote dugih 16 godina. Iako nam je mnogo teško i njegov odlazak za nas predstavlja nenadoknadiv gubitak, svesni smo ipak da je i smrt neizostavni deo života. Zauvek ćeš biti u našim srcima – napisala je Berijeva na „Instagramu” uz fotografiju na kojoj drži Plejda u naručju dok ga njen sinčić ljubi u nos.

Deca i mačak

Poznata glumica istakla je i koliko je snažno bilo prijateljstvo između njene dece i prelepog mačora.

‒ Odnos koji su moja deca imala s njim je jedinstven i poseban. Uz njega su naučili šta znači saosećanje, ljubaznost i koliko je divno i važno da se prema životinjama uvek odnosimo s ljubavlju i brinemo o njima. Plejdo nas je na najbolji način uverio da je izreka „Bolje imati i izgubiti, nego nikada nemati” najtačnija – poručila je lepa glumica obožavateljima.

Zbog filma zavolela mačke

Producenti i režiseri filma „Žena mačka”, u kojem je Berijeva glumila, medijima su otkrili da je Hale u jednom trenutku tokom snimanja filma u svoj dom odvela čak 60 mačaka iz azila koje su „glumile” u filmu.

‒ Celog života sam imala pse i uvek sam sebe doživljavala kao osobu koja više voli pse nego mačke. Sve dok nisam zaigrala u filmu „Žena mačka”. Tada sam ih dobro upoznala, naučila da cenim njihov karakter i prirodu. Mačke su veličanstvena bića, prelepa, seksi, elegantna. Zaklela sam se da ću se celog života truditi da im uzvratim ljubav koju su mi pružile tokom snimanja. Sada ne mogu da zamislim svoj život bez mačke – rekla je prelepa glumica.

KAMERON DIJAZ

Šarmantna glumica, prepoznatljiva po širokom osmehum još jedna je u nizu holivudskih obožavateljki mačaka. Njen mezimac zove se Čovečuljak i prelepi je beli mačor s plavim očima, nalik na one koje krase njegovu lepu vlasnicu.

Dijazova sebe često naziva „ludom damom s mačkama” (crazy cat lady) i taj nadimak joj uopšte ne smeta, naprotiv.

Pun ormar

Ona se ne srami da prizna da svog mačora vodi svuda sa sobom, gde god može, a neretko se mogu videti zajedno u tržnim centrima kako pazare garderobu. I to pre za njega nego za nju, jer glumica obožava da svog mačka obraduje skupim i trendi „krpicama”.

‒ On je jedan razmaženi mačak i uživam da mu kupujem poklone, a naročito garderobu kako bi bio obučen za svaku priliku ‒ izjavila je glumica jednom prilikom.

Fensi mačak

Među macama poznatih Čovečuljak je u vrhu liste onih s najvećim osećajem za modu i stil, i ovakav status mu uopšte ne smeta, naprotiv. Uživa u pažnji i ljubavi svoje vlasnice. Ako je verovati holivudskim trač-sajtovima, bogatstvo ovog mačka iznosi neverovatna 4,3 miliona dolara!

Čak i ako mislite da je garderoba za životinje pomodarstvo, činjenica je da lepa glumica obožava životinje i da je njen mezimac jedan srećan mačak. Verovatno bi mu i mnogi ljudi pozavideli na bogatstvu i luksuznom načinu života.