Uz AMS Osiguranje krenite na odmor bez opterećenja - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
zimovanje
Od petmagazine.rs - 24/01/2020

Uz AMS Osiguranje krenite na odmor bez opterećenja

Skijanje na planini zvuči kao savršen odmor i zato ne dozvolite da vam nepredviđeni događaji naruše tu idilu. Rekreirajući se na ovaj način rizikujete da zadobijete brojne povrede, a troškovi njihovog saniranja u inostranstvu mogu biti veoma skupi. Ipak, ako odaberete kvalitetno Putno zdravstveno osiguranje bićete zaštićeni od neželjenih finansijskih gubitaka, a vaše zimovanje biće baš onakvo kakvo ste planirali.

AMS Osiguranje već više od 20 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata. Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas i bićete pokriveni od troškova  hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mi vodimo računa o našim klijentima i zato smo vam i ove godine omogućili dodatnih 20 odsto popusta na celokupnu premiju Putnog zdravstvenog osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, za 7 dana skijanja, na teritoriji Evrope, koštati svega 1.260 dinara, a ukoliko na skijanje idete porodično, premija će iznositi 2.772 dinara za isti vremenski period.

A kako biste na odmor otišli potpuno rasterećeni, ne zaboravite da, dok ste na putu, osigurate i svoj stan ili kuću. Nudimo vam mogućnost da po veoma pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Ako uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja. Mislite na vreme i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem  posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Polisu putnog osiguranja i osiguranja domaćinstva možete zaključiti i online u svega nekoliko koraka. Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!