Sigurni na ski stazi uz AMS Osiguranje - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
skijanje
Od petmagazine.rs - 16/12/2019

Sigurni na ski stazi uz AMS Osiguranje

Odbrojavate dane do polaska na zimovanje u inostranstvo, gde ćete na ski stazi bar na kratko zaboraviti na sve probleme? Bez obzira koliko ste vešti u ovoj rekreaciji, rizik od povreda na skijanju je velik i zato je dobro misliti na vreme. Osigurajte se od brojnih nezgoda, zaštitite se od neželjenih finansijskih gubitaka i uživajte na odmoru bez opterećenja.

AMS Osiguranje vam omogućava da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu. Pri tome ćete i znatno uštedeti vaš novac, jer vam prilikom ugovaranja Putnog zdravstvenog osiguranja na ovaj način, samo u promotivnom periodu, odobravamo popust od čak 30%. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 1.102 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu. U AMS Osiguranju možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. A ukoliko uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu, AMS Osiguranje daće vam dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Oslobodite se nepotrebno stresa i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja bezbrižno i opušteno uživajte u skijanju i zimskim čarolijama. Potrebno je samo da nas kontaktirate na broj telefona 0800-009-009 ili jednostavno dođete lično u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i brigu prepustite stručnom i profesionalnom timu. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put.