Rasterećeni na skijanju uz AMS Osiguranje - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
skijanje
Od petmagazine.rs - 02/12/2019

Rasterećeni na skijanju uz AMS Osiguranje

Aranžman za skijanje već je odavno uplaćen i sa nestrpljenjem odbrojavate dane do polaska na put? Ne zaboravite da se osigurate pre nego što krenete, jer ma koliko da ste vešti u ovoj rekreaciji, rizici od povreda na skijanju su veliki, a troškovi lečenja u inostranstvu još veći.

Odaberite kvalitetno putno zdravstveno osiguranje, zaštitite se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi priuštite bezbrižan odmor. Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra?

Ipak, ukoliko pre polaska zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovom polisom obezbedićete da sve papreno skupe troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, ukoliko je ugovoreno, umesto vas, plati AMS Osiguranje.

AMS Osiguranje svojim klijentima omogućilo je da polisu Putnog zdravstvenog osiguranja zaključite brzo, sigurno i lako online na našem sajtu. Pri tome ćete i znatno uštedeti vaš novac, jer vam prilikom ugovaranja Putnog zdravstvenog osiguranja na ovaj način, samo u promotivnom periodu, odobravamo popust od čak 30%. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 1.102 dinara. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u tom slučaju iznosi samo 2.425 dinara za isti vremenski period.

Da bi vaš odmor bio potpuno rasterećen, ne dozvolite da na ski stazi razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok vi niste tu. U AMS Osiguranju, po veoma pristupačnim cenama, možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Odaberite da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu i dobićete dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznost premije osiguranja.

Oslobodite se nepotrebnog stresa i uz pomoć mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja uživajte u skijanju i bar na kratko zaboravite na sve probleme. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009, posetite sajt www.ams.co.rs ili jednostavno dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!