Krenite na skijanje bez opterećenja - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
skijanje
Od petmagazine.rs - 31/01/2020

Krenite na skijanje bez opterećenja

Ako planirate da predstojeće dane provedete skijajući u inostranstvu, ne zaboravite da se obezbedite na vreme i sprečite da vam nepredviđene situacije pokvare odmor.

AMS Osiguranje vam poklanja 30 odsto popusta prilikom zaključivanja polise Putnog zdravstvenog osiguranja online, kojom ste, ukoliko je ugovoreno, pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja  i drugih zdravstvenih usluga.

Povrede na skijanju su vrlo česta pojava, a njihovo saniranje u inostranstvu može biti veoma skupo i često premašuje vaš budžet. Ukoliko vam zatreba hitna medicinska intervencija, lekovi i medicinska pomagala, kao i mnoge druge zdravstvene usluge, u skladu sa uslovima osiguranja, potrebno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivanjem broja telefona koji je naznačen na polisi. Tako ćete za samo 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa, na teritoriji Evrope, u periodu od 7 dana, biti pokriveni od brojnih rizika koji mogu nastati usled skijanja. Posebna pogodnost je  porodična polisa koja iznosi svega 2.425 dinara, za period od 7 dana skijanja na teritoriji Evrope.

Dok ste na putu, važno je da obezbedite i vaš stan ili kuću od brojnih nepredviđenih situacija, po veoma pristupačnim cenama. U AMS Osiguranju možete da zaključite polisu osiguranja domaćinstva i tako zaštitite svoju imovinu od požara, izliva vode iz instalacija, provalnih krađa ili vremenskih neprilika, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. I u ovom slučaju mislimo na vas, pa tako ukoliko odaberete da osigurate i stvari u vašem domu, ostvarujete pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja.

Putujte potpuno rasterećeni i sigurni, a brigu o vašem zdravlju i zdravlju vaše porodice prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja. Dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi srećne praznike.