Žena se probudila pored psa u krevetu, ali ne svog! - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 18/05/2022

Žena se probudila pored psa u krevetu, ali ne svog!

Džuli Džonson bila je iznenađena kada se probudila jednog jutra, a pored nje je ležao pas. Prvo je pomislila da je to jedno od njena tri psa koja i inače znaju doći leći u njen krevet i maziti se. Međutim, kada je bolje pogledala, shvatila je da je uopšte ne poznaje psa koji spava pored nje.

Izvor: Index.hr

Ona je na Facebooku podelila fotografije gosta iznenađenja u svom krevetu. – Apsolutno je normalno probuditi se u našoj kući s jednim od naših pasa u krevetu s nama. Jedan mali problem, OVO NIJE NAŠ PAS niti znamo kako je ušao u kuću, napisala je Džuli.

– Isprva smo mislili da je jedan od naših, ali oni retko leže na jastucima. U mrklom mraku sam pretpostavila da jest, ne bismo li svi? Kada smo upalili svetlo, shvatili smo da se grlimo s tuđim psom. Ovo je najčudnija objava koju sam ikada morala napisati, dodala je te upitala korisnike Facebooka znaju li čiji je to pas.

Srećom, preko društvenih mreža našla je vlasnika, koji je došao po psa. 

Prema 46 News, Kris i Nala žive samo nekoliko kuća dalje od njih u ulici. Sumnjaju da je Nala tekom noći odlutala do komšijske kuće. Ali, i dalje ostaje misterij kako je ušla u kuću.