VI DOG FEST 1. JUNA U DELTA SITIJU - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Dog fest
Od petmagazine.rs - 26/05/2019

VI DOG FEST 1. JUNA U DELTA SITIJU

Šesti Sajam hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog fest u organizaciji magazina Pas, održaće se i ove godine u atrijumu šoping centra Delta City u subotu 1. juna, u periodu od 10 do 20 časova

I ovogodišnja manifestacija imaće humanitarni karakter, a ove godine, na VI Dog festu, svi posetioci moći će da udome pse iz gradskih azila JKP „Veterina Beograd“ i životinje iz prihvatilišta Draževac.

Revija nezbrinutih pasa

Na centralnom događaju, Reviji nezbrinutih pasa s početkom u 12 časova, crvenim tepihom prošetaće ovi predivni psi i nadamo se da će svi pronaći novi dom i vlasnike koji će ih čuvati, paziti i maziti.

Štandovi

Na štandovima izlagača moći ćete da dobijete besplatne uzorke hrane, grickalica i poslastica, da se upoznate sa opremom, igračkama, suplementima, kozmetikom, garderobom, uslugama za negu i zdravlje mezimaca…

Izlagači će tokom celog dana svim posetiocima davati savete o ishrani i nezi naših najboljih četvoronožnih prijatelja, a pobednicima u svim kategorijama naših takmičenja dodeliće vredne poklon-pakete.

Zabavni program

Kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, kao i uvek do sada pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: Dečji kviz znanja o psima, izbor za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenje Šiz friz, kao i Trku do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti izlagači.

  • Delta City je prvi tržni centar u Srbiji koji je dozvolio unošenje i uvođenje pasa, a magazin Pas ovu manifestaciju s velikim uspehom organizuje već šestu godinu zaredom

SATNICA

12.00  Otvaranje manifestacije i Revija nezbrinutih pasa iz gradskih prihvatilišta

13.00 Agility prezentacija i vežbe poslušnosti

14.00 Dečji kviz znanja o psima

15.30 Takmičenje Šiz friz

16.30 Izbor za najposlušnijeg psa

17.30 Trka do klope

18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa

INFO I PRIJAVE

Svoje mezimce za takmičenja i mališane za kviz možete prijaviti na štandu magazina “Pas” 20 minuta pre početka svakog takmičenja.