Velika akcija: Donirajte hranu za napuštene životinje - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Nikola Nedeljković - 25/12/2018

Velika akcija: Donirajte hranu za napuštene životinje

Distributerska kuća MCF MegaCom Film u saradnji sa „Kombank dvoranom“ organizuje prikupljanje hrane za životinje iz prihvatilišta Draževac povodom trećeg nastavka filma „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“.

Akcija će trajati do 20. januara i pozivamo sve ljude velikog srca da se priključe i pomognu životinjama da lakše provedu zimu. Akciji se pridružila i kompanija Zoo Hobby koja je donirala čak dve tone hrane i time podržala ovu humanitarnu akciju. Zoo Hobby brine o dobrobiti naših ljubimaca bogatom ponudom vrhunske hrane i opreme, kao i o dobrobiti napuštenih životinja učećem u ovakvim akcijama.

Inspiracija za ovakav poduhvat bila je fantastična priča o bezuslovnoj ljubavi i prijateljstvu između dečaka i psa koja stiže u domaće bioskope 27. decembra. U novom francuskom ostvarenju filma „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“ Sebastijan pokušava da spase svoju najbolju prijateljicu i njene štence od misterioznog čoveka koji se iznenada pojavljuje i pokušava da ih otme tvrdeći da je Bela njegov pas.

Da li će Sebastijan uspeti u onome što je naumio saznaćemo uskoro, a ovim putem pozivamo sve sugrađane da učestvuju u akciji i pomognu životinjama iz prihvatilišta Draževac. U prihvatilištu ima više od 300 životinja različitih vrsta – mačke, psi, papagaji, magarac, ždrebe, labudovi… Sva fabrički upakovana hrana za životinje je dobrodošla. Svoje donacije možete ostaviti u holu „Kombank dvorane“ na obeleženom mestu.