UDOMI ME – NE KUPUJ: Umiljata Megi traži dom - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 01/12/2021

UDOMI ME – NE KUPUJ: Umiljata Megi traži dom

JKP “Veterina Beograd” pokrenula je novi sajt za udomljavanje UDOMI ME – NE KUPUJ, namenjen svim ljubiteljima životinja, prvenstveno napuštenih. Toliko slatkih, šarmantnih štenaca i odraslih kuca i maca čekaju svoje nove vlasnike. Male, velike, crne, bele, kakve god poželite kuce i mace sa beogradskih ulica i iz gradskih prihvatilišta, postaće vaši najbolji prijatelji, ukoliko im pružite topli dom.

Danas vam predstavljamo predivnu Megi, mešanku terijra, staru oko godinu dana! Ona je izuzetno umiljata, mirna i čezne za domom punim ljubavi. Pozovite naše prijatelje iz Veterine i zakažite još danas sastanak sa predivnom Megi. Srećno lepa!

Udomljavanje pasa JKP “Veterina Beograd” realizuje u saradnji sa NVO. Udruženja za zaštitu životinja su saradnici Veterine Beograd na ovom projektu i zajedničkim snagama žele da doprinesu rešavanju problema napuštenih pasa na ulicama Beograda. Pored pasa iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd”, zainteresovani građani mogu usvojiti i kuce iz Udruženja “Evropska inicijativa 17”, kao i iz Udruženja “Klempa”.

Srećno!