Kuc-kuc kućice: Udoban kutak za ljubimce - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
kućica za pse
Od petmagazine.rs - 03/12/2020

Kuc-kuc kućice: Udoban kutak za ljubimce

Jedinstvene po svom dizajnu, Kuc-kuc kućice proizvod su tima kreativnih ljudi koji imaju viziju i sa ljubavlju rade na ostvarenju želja i snova

Piše: Petmagazine.rs
Foto: Kuc-Kuc 

Kuc-kuc kućice su nezaobilazni deo svakog modernog enterijera. One odišu kako praktičnom tako i estetskom vrednošću i idealan su poklon za vašeg ljubimca. Ove kućice krase jedinstvenost, prvoklasni kvalitet materijala, pažljivo i sa merom odabrane boje, bogato zanatsko iskustvo u izradi, i kao takve moraju biti sastavni deo moderno uređenog doma.

Svako ko za kućnog ljubimca ima kucu ili macu zna da su oni izvor neograničene i neizrecive ljubavi. Najmanje što možete uraditi za ta slatka stvorenja jeste da im pružite moderan i udoban dom.

– Glavna inspiracija za pokretanje brenda Kuc-kuc jeste Bruno, patuljasti šnaucer koji, nažalost, nije više sa nama. Bio je zaista jedinstven pas, najživahniji i najzanimljiviji kojeg sam video u životu, sa njim nikada nije bilo dosadno. Moram da priznam da mi je nedostajao svaki put kad ode da spava u svojoj kućici u dvorištu, i to me je navelo da počnem da razmišljam o nekoj kućici koja bi stajala u dnevnoj sobi, te sam došao na ideju da je sam napravim. Naravno, pre ovoga, različite stvari su izašle iz moje kreativne radionice, tako da mi nije bilo strano da krenem u izradu kućice koja sada postaje glavni adut Kuc-kuc nameštaja, kaže nam tim Kuc-Kuc kućica.

Kućice su isključivo za unutrašnju upotrebu, stranice i dno urađeni su od bukove šperploče, specijalno proizvedene za Kuc-kuc nameštaj, premijum kvaliteta, dok su krovna platna takođe birana od najkvalitetnijih materijala, koji se lako održavaju i dugotrajni su. Nisu korišćeni nikakvi lakovi i farbe, te su i u tom smislu kućice bezbedne i bez dodatnih mirisa koji bi iritirali čula životinja.

U ponudi, za sada, ima samo jedan model u raznim kombinacijama boja drveta i krovnih platnâ, međutim, u pripremi je još nekoliko modela kućica, potom grebalice i hranilice, takođe za unutrašnju upotrebu.

Takođe, ono što je veoma bitno jeste da sav naš nameštaj za kućne ljubimce nema samo praktičnu primenu, već da ima i estetsku vrednost i da se uklapa u moderan sofisticirani enterijer. Tome u prilog najviše ide široka lepeza boja i dezena krovnih platnâ, koja se veoma brzo i lako montiraju na drvenu strukturu kućice i pružaju vam mogućnost da ih menjate po potrebi i usklađujete s dominantnim bojama nameštaja u vašem domu.