U prodaji je novi broj magazina "Pas" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
pas magazin
Od petmagazine.rs - 30/03/2020

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Dragi čitaoci od ovog jutra na svim kioscima u vašem komšiluku je novi, jubilarni 50. broj vašeg omiljenog magazina “Pas”. Pravac do prvog kioska po svoj primerak!

Povodom jubilarnog broja naša redakcija za vas je pripremila sjajne poklone, a uputstvo kako da ih dobijete pronaći ćete na 72. stranici našeg novog broja!

Tema broja ovog puta je epidemija virusa korona, pa vam dajemo stručne savete naših saradnika veterinara, kao i predloge kako da svoje mezimce zabavite i ove dane izolacije im učinite što lakšim.

Pozabavili smo se i temom zašto je kopanje omiljena pseća aktivnost, koja hrana i koji način ishrane je najbolji za zdravu i sjajnu dlaku vašeg mezimca, kao i na koje sve načine prolećni dani mogu da namuče vaše mezimce.

Glumac Dejan Lutkić upoznao nas je sa svojom mezimicom Kirom, ženkom rodezijskog ridžbeka i otkrio nam da je ona bila želja njegove mlađe ćerke.

I poznata influenserka Lea Stanković predstavila nam je svoju mezimicu Koko, a u novom broju i glumac Dejan Stojaković govori o velikom uspehu svog ljubimca Platona, mužjaka nemačkog ovčara kraljevskog držanja i raskošne dlake.

Saznajte i na koje sve to načine klimatske promene utiču na ljubimce, šta je to zarazni kašalj i kako navići štene na povodac.

I u ovom broju imamo dodatnih 16 strana te vas očekuje još pregršt korisnih, važnih i zanimljivih tema i informacija.

Uživajte u čitanju novog broja, javite nam utiske i – ostanite kod kuće!

Vaš magazin “Pas”

magazin pas