U prodaji je novi broj magazina "Pas" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin pas
Od petmagazine.rs - 25/11/2019

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Dragi čitaoci, od ovog jutra na kioscima širom Srbije možete pronaći novi broj magazina “Pas”.

U temi broja naša redakcija pozabavila se kontroverznom temom “dizajniranih pasa”. Saznali smo da ogromna većina odgajivača labradudla, maltipua, kokapua, šnudla…uopšte ni nema dozvolu da se bavi odgajivačkim poslom, i da im je prvenstveni motiv simpatičan izgled ovih pasa, a ne zdravlje.

U rubrici Ishrana naša stručna saradnica dr vet. med. Tamara Stanojević otkrila nam je sve o korišćenju insekata u hrani za pse, što je na Zapadu sve popularniji trend. Kako nam je rekla, ovakva hrana može čak biti i mnogo zdavija za naše mezimce od one koja sadrži meso.

Veterinari objašnjavaju zbog čega je redovna vakcinacija ključna za dobro zdravlje i dug život ljubimaca, šta je to parvoviroza i koji su psi u riziku od dobijanja ovog opasnog i neretko smrtonosnog virusa, a otkrivamo i da psi mogu da dobiju kilu.

U novom broju upoznajemo vas sa neobičnim i jedinstvenim rasama faraonski pas i avganistanski hrt, dok vam u rubrici Geografija predstavljamo najpopularnije rase iz Sjedinjenih Američkih Država.

Saznajte i koje su to najinteligentnije rase pasa, kao i kako da pravilno mazite kuce. Još pregršt zanimljivih, važnih i korisnih tema i vesti potražite u novom broju Vašeg najboljeg magazina – “Pas”.

novi broj magazina Pas