U prodaji je novi broj magazina "Pas" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 29/07/2019

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Pravac do prvog kioska u komšiluku po svoj primerak i javite nam utiske 🙂

U novom broju magazina “Pas” naša redakcija se pozabavila pitanjem “Kako prići psu?”, i odgovore smo pre svih namenili roditeljima i njihovoj deci. Možda niste znali ali najveći broj ujeda pasa događa se u školskom dvorištu, te je mališane važno naučiti kako da priđu psu i kako da reaguju kada njima priđe nepoznati pas, ili grupa pasa.

Takođe, za vas otkrivamo da li nas i kako ljubimci varaju, odnosno, na koje sve načine manipulišu nama, kao i šta vaš mezimac govori o vašem karakteru.

magazin pas

Naši stručni saradnici veterinari daju dragocene savete o lajšmaniozi, opasnoj bolesti sve više prisutnoj na našem podneblju, zatim kako da hranite psa obolelog od dijabetesa, kao i zašto torzija (uvrtanje) želuca preti gigantskim rasama pasa.

U rubrici profil predstavljamo popularnog vestija, zapadnoškotskog belog terijera, a saznajte i koje nam to rase dolaze iz Češke.

Još pregršt zanimljivih vesti, tekstova i dragocenih saveta očekuje vas na stranicama novog broja, pa pravac po svoj primerak do prvog kioska u komšiluku 🙂

Vaš magazin “Pas”.