U prodaji je novi broj magazina „Pas“ - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Dijana Đukić - 26/11/2018

U prodaji je novi broj magazina „Pas“

Dragi čitaoci, od ovog jutra na svim kioscima u Srbiji možete pronaći novi broj magazina „Pas“.

U temi broja sociolog Ratko Božović objašnjava kako smo to postali osetljiviji na patnju pasa nego ljudi, dok u rubrici Zdravlje redakcija magazina „Pas“ predstavlja vodič kroz laboratorijske analize za pse.

Na stranicama novog broja pronaći ćete profil nemačke doge, jednog od tri najveća psa na svetu, kao i predstavljanje četiri rase grdosije iz susedne Rumunije.

Saznajte i kako to pomeranje časovnika i prelazak na zimsko računanje vremena utiče na pse, kao i koje su najizgužvanije rase u psećem svetu. Nutricionisti daju savete o ishrani pasa seniora, a tu je i savet dresera šta činiti ako vam se pas otrgne s lanca i pobegne, kao i savet veterinara kako da svoje mezimce ove zime zaštitite od prehlade.

U rubrici Psihologija govorimo o tome da i psi tuguju, a donosimo vam i izveštaj sa 63. CACIB Beograd.

Ovaj broj magazina “Pas” sufinansiran je iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. (Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva).

Još pregršt zanimljivih vesti, izveštaja i tema pronaći ćete u novom broju vašeg najboljeg magazina „Pas“. Pravac do prve trafike i javite nam utiske!