U prodaji je novi broj magazina PAS - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin pas
Od petmagazine.rs - 30/05/2022

U prodaji je novi broj magazina PAS

Novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka”, koji je od danas u prodaji, možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

U novom izdanju magazina PAS donosimo vam odličan sadržaj – nove teme, i tekstove od strane naših stručnih saradnika, priču Anje Mijović, kao i intervju sa Branislavom Antović – Aleksić.

TEMA BROJA
I ljubav traži granice
Za ljubimce je lako vezati se jer nam pružaju bezuslovnu ljubav i pažnju, te odnos nije simetričan kakav je odnos između ravnopravnih ljudskih bića. Ponekad su psihološki mehanizmi toliko jaki, pa ima ljudi čiji broj ljubimaca toliko naraste da to na kraju počne da ih ugrožava

GEOGRAFIJA
Predstavljamo vam rase pasa poreklom iz Meksika

PISAC PIŠE
Pročitajte priču Anje Mijović

ZDRAVLJE
Kad se šećer
“otrgne“ kontroli
Dijabetes melitus, ili dijabetes, je stanje koje se javlja kada telo ne može normalno da koristi glukozu, koja je glavni izvor energije za ćelije tela. Nivo glukoze u krvi prvenstveno kontroliše hormon koji se zove insulin, koji proizvodi pankreas. Dijabetes je češći kod starijih kućnih ljubimaca, ali se može javiti i kod mlađih ili pasa koji su skotni. Bolest se lakše može izlečiti ako se rano otkrije i leči. Dobra vest je da uz pravilno praćenje, lečenje, ishranu i vežbu, ljubimci sa dijabetesom mogu da vode dug i srećan život.

Pročitajte još:
Kako se oni osećaju
Mnogo spava, zašto?
Mirna šetnja sa dva psa – da, moguće je
Nisu sve igračke dobre
Muka sa urinarnim kristalima