U prodaji je novi broj magazina “Pas” - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Biljana Stjelja - 29/07/2021

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Izašao je novi broj magazina Pas, možete ga pronaći na svim kioscima, a možete i da pozovete našu redakciju ukoliko želite da se pretplatite i da vam ubuduće novi brojevi stižu na kućnu adresu.
I u ovom broju potrudili smo se da vam damo korisne savete o zdravlju, ishrani i nezi vaših ljubimaca. Naši stručni saradnici pisali su o temama koje ste i vi sami tražili, pa vam iz tog razloga donosimo tekst o tome da li možemo da vaspitamo “nevaspitanog” psa, da li je rasa zaista važna pri izboru novog ljubimca, a ako jeste zašto je to baš tako, a potrudili smo se da objasnimo zašto je važna nega vašeg psa još od malih šapa.

U rubrici PROFIL predstavili smo neustrašivog lepotana, GORDON SETERA.

U najnovijem broju možete pročitati i najzanimljivije delove INTERVJUA sa Goricom Popović, Tijanom Dapčević, Andrijom Kuzmanovićem… 😊

Za vas smo, i ovoga puta, deo magazina posvetili zdravlju vašeg psa, pa smo se bavili i ortopedskim bolestima, ali i ishranom. Pokušali smo, pre svega, da odgonetnemo zašto traže hranu i kada su siti i šta nam je tada činiti. A našao se tu i po koji recept koji će posebno obradovati vašeg ljubimca.

U najnovijem broju magazina “PAS” pročitajte još:

Zvezda Nascara kao amabasador
Kad grom udari
Drugar za trčanje
Najčešće letnje bolesti
Rase stvorene za vodu


NOVI BROJ možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis”, “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

Preko našeg sajta, takođe, možete poručiti najnoviji broj