U prodaji je novi broj magazina "Pas" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
naslovna magazina
Od petmagazine.rs - 01/12/2020

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Od 30. novembra na svim kioscima možete pronaći novi broj magazina “Pas”

I u ovom broju potrudili smo se da vam damo korisne savete o zdravlju, ishrani i nezi vaših ljubimaca. Naši stručni saradnici, veterinari, i ovoga puta pišu o temama koje vas zanimaju: kako prepoznati da psu nije dobro, o problemima sa pražnjenjem creva, strahu od grmljavine i kako da ga vaš ljubimac savlada, ali i o hroničnom zastoju u radu bubrega.

U najnovijem broju imamo poklon za vas – KUVAR ZA VAŠEG NAJBOLJEG PRIJATELJA. U dodatku koji smo vam spremili nalaze se probrani recepti za koje mislimo da ćete ih sa lakoćom i uživanjem pripremati vašem psu. Sva jela koja smo predstavili su nutritivno izbalansirana i sadrže sastojke koje možete pronaći u lokalnim prodavnicama, laka su za varenje i odličan izbor za ljubimca.

U rubrici PROFIL predstavili smo snažnog i temperamentnog SRPSKOG TROBOJNOG GONIČA.  

U najnovijem broju možete pročitati i INTERVJU sa Irenom Atansković, zaštitnim licem kanala Pink Svet i velikom ljubiteljkom životinja. Irena će vas upoznati sa svojom ljubimicom maltezerkom Sarom.

TEMA BROJA “Pandemija podigla cenu rasnih pasa” donosi razne studija i mišljenja o trenutnoj ceni pasa na svetskog tržištu i o tome da li korona virus doneo dobro kinološkim udruženjima.

U rubrici U POSETI pisali smo o trenutnoj situaciji u Kinološkom savezu Srbije. Dr Mahmud al Dagistani podelio je jednu divnu vest sa nama i najavio da se već uveliko pravi plan za sledeću godinu.

U najnovijem broju magazina “PAS” pročitajte još:
– o dalmaticima i zašto ih povezuju sa vatrogascima
– zašto psi zavijaju kada je pun mesec
– da li terapija vodom pomaže vašem ljubimcu
– i pas, takođe, može da donira krv

NOVI BROJ možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis”, “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

Related Posts