Sara i Dunja: Sa ljubimcima i na šminkanje - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
dunja i sara
Od petmagazine.rs - 05/10/2020

Sara i Dunja: Sa ljubimcima i na šminkanje

Sara i Dunja su najbolje drugarice, a osim toga što su obe veoma uspešne u poslovima kojima se bave, zajedničko im je i to što im široki osmesi nikada ne silaze s lica i što su obe beskrajno duhovite, prirodne i uvek spremne za dobru zabavu

Sara Jovanović je jedna od najpopularnijih pop pevačica u našoj zemlji koja svojim raskošnim vokalom probija sve barijere. Zahvaljujući originalnom, ultramodernom i neretko ekscentričnom stilu odevanja, uzor je mnogim devojčicama, devojkama i ženama.

Dunja Jovanić suvereno vlada društvenim mrežama i „Jutjubom“ i već godinama je jedna od najuticajnijih influenserki. Njene savete i preporuke o modi, lepoti, ishrani gotovo religiozno prate stotine hiljada devojaka.

Najnovije vest je što su osim na “Instagramu” i “Jutjubu”, Sara i Dunja odlučile da nas zabavljaju i na malim ekranima. Od 17. septembra na televiziji K1 svakog četvrtka gledamo ih u emisiji “JOJO na točkovima” u kojoj obilaze Srbiju i upuštaju se u avanture u kojima se do sada nisu našle. Biće tu i napornog rada, teških i neobičnih radnih zadataka, brojnih izazova… Ipak, kako kažu, najviše će biti – smeha.

Magazin “PAS”: Da li ste u avanturu “JOJO na točkovima” vodile i svoje mezimice, i da li su i Nora i Bejbi najbolje drugarice?

Sara: – Zasad ih nismo vodile na snimanja, ali imamo svakako u planu da budu deo neke od narednih epizoda – i zasigurno će nam ukrasti šou (smeh). Nora je odrastala je uz Bejbi i neverovatno je koliko je obožava. Mislim da je doživljava kao stariju sestru, dok verujem da nju, zbog razlike u godinama, Bejbi ponekad doživljava kao malog tinejdžera smarača (smeh).

Dunja: – Prijateljstvo se prenosi sa kolena na koleno, tako da je moj odgovor – da (smeh). One jesu najbolje drugarice, a videćete i njih u okviru serijala jer vole kameru. Doduše, malo manje rade ono što im se kaže, već više ono što one žele, verovatno kao i svaki ljubimac.

Ceo intervju možete da pročitate u štampanom izdanju magazina “Pas” koji se nalazi u prodaji od ponedeljka, 28. septembra. Magazin možete da kupite na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”.

Related Posts