Royal Canin Šetnja odgovornih vlasnika pasa - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
royal canin
Od petmagazine.rs - 10/05/2022

Royal Canin Šetnja odgovornih vlasnika pasa

Royal Canin šetnja odgovornih vlasnika pasa održaće se ove godine šesti put, u okviru Aqua Viva Trke zadovoljstva na 35. Beogradskom maratonu

Termin: 15. maj, od 08:30 časova
Trasa šetnje:Trg Nikole Pašića – Bulevar kralja Aleksandra – Beogradska – Trg Slavija – Kralja Milana – Terazije – cilj ispred hotela Moskva

BESPLATNO PRIJAVLJIVANJE je preko sledećeg linka: http://royalvet.rs/maraton/

POKLONI: Prvih 150 učesnika dobija paket Royal Canin hrane, majicu i sadnice crnog bora/smreke. Svi naredni učesnici takođe dobijaju poklončiće!

Za učešće u Royal Canin šetnji odgovornih vlasnika pasa, neophodno je sledeće:

da pas bude čipovan i vakcinisan protiv besnila

da pas bude socijalizovan i da dobro podnosi gužvu i buku

da se pas vodi na povocu

da pas ima korpu, samo ako spada u kategoriju pasa za koju postoji ta zakonska obaveza

da se ne dovode ženke u teranju

da se ponesu higijenske kesice i da se brine o higijeni

da se ponese voda (i posuda) za pse

Psi sa invaliditetom i stariji psi su dobrodošli. Duž trase nalaze se “pet friendly” kafići u koje vlasnici mogu da se sklone radi odmora, ako njihovi psi ne budu mogli da izdrže čitav put.

Šetnja će se održati u nedelju, 15.05.2022. godine, sa početkom oko 08:30. Vlasnike pasa pozivamo da dođu ranije, kako bi bili spremni da na vreme krenu u šetnju sa svojim ljubimcem. Vlasnici pasa će krenuti u šetnju nakon svih učesnika Trke zadovoljstva u rasporedu dogovorenim sa organizatorom.

Želimo da naglasimo da je važno da šetnja prođe u najboljem redu i da iza nas ulice ostanu čiste. Zalažemo se za čistiji i srećniji Beograd i smatramo da je neophodno da vlasnici pasa budu odgovorni i kada je u pitanju čišćenje izmeta njihovih pasa.