Pored dostave, CarGo volonterski servis pomaže u šetnji kućnih ljubimaca - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
setanje pasa
Od petmagazine.rs - 20/03/2020

Pored dostave, CarGo volonterski servis pomaže u šetnji kućnih ljubimaca

CarGo studentskom volonterskom servisu pridružili su se i studenti Veterinarskog fakulteta kako bi pomogli najstarijim i najugroženijim sugrađanima u šetnji kućnih ljubimaca, pored pomoći u dostavljanju neophodnih životnih namirnica i lekova.

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana „CarGo“ istakao je da bake i deke nisu same jer su CarGo i mladi uz njih, kao i da je ponosan na sve studente koji su za sada pomogli više od 150 domaćinstava i da će proširivanje akcije dodatno olakšati ovaj period i umanjiti brigu baka i deka.

  • Bake i deke niste sami, CarGo i mladi su uz vas. Mladi svakoga dana pokazuju koliko su humani, vredni i hrabri. Srbija treba da se ponosi njima. Nisu odbili ni jedan poziv i molbu baka i deka, vraćali su se po lekove više puta bez problema, ostajali duže kako bi dostavili sve namirnice istog dana. Neizmerno sam srećan jer iznova pokazujemo da je Srbija zemlja dobrih mladih ljudi – istakao je Vučić.

On je dodao da su pored velikog odziva studenata tu i brojni preduzetnici, a da se su se posebno obradovali pozivu iz firme Blumen market, koja je obezbedila cveće svim bakama uz dostavu namirnica.

Pavle Milovanović, student Veterinarskog fakulteta, istakao je da je došao na ideju jer je primetio da veliki broj baka i deka ima pse i da je zato neophodno i lepo da im se pruži podrška i na ovaj način.

CarGo servis na točkovima počeo je u sredu nakon proglašenja vanrednog stanja, a svi oni kojima je potrebna pomoć mogu da se jave svakog dana do 12 sati kako bi poručili potrepštine na brojeve telefona 064/4017-829, 060/8374-064, 060/8374-092, 069/8061-745 i 061/1744-353. Isporuka će biti obavljena istog dana od 12 do 18 časova.