Pomozite azilu "Riska" da svaka njuška bude sita - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
azil riska
Od petmagazine.rs - 11/09/2019

Pomozite azilu “Riska” da svaka njuška bude sita

Azil „Riska“ trenutno brine o oko 250 kuca. Zaposleni u azilu se svakodnevno bore da obezbede pristojne uslove za životinje o kojima brinu, što pre svega podrazumeva da imaju dovoljno hrane i veterinarsku negu (čipovanje, sterilizacija, vakcinacija, čišćenje od parazita…).

U azilu posvećeno radi svega četvoro ljudi i opstanak azila zavisi isključivo od dobrovoljne pomoći – donacija. Svakog meseca za tople njuškice potrebno je da obezbede 2.205 kilograma hrane, što nisu u mogućnosti. Snalaze se tako što pored granula pripremaju i kuvanu hranu.

Zato su iz azila pokrenuli kampanju putem sajta donacije.rs kako bi prikupili dovoljno novca za nabavku hrane. Hrana koju bi obezbedili ovom kampanjom osigurala bi pune stomačiće čupavaca u narednih mesec dana, a u kombinaciji sa kuvanjem i malo duže. To bi i značilo da zaposleni mogu da se posvete i drugim važnim poslovima kao što su lečenje, radovi i popravke, izrada kućica, udomljavanje…

  • Mi ne smemo da odustanemo jer oni nemaju nikoga sem nas, a mi nikoga sem vas koji ćete podržati naš rad i napore da im obezbedimo osnovne uslove za život – kažu u azilu “Riska”.

Osim donacija koje možete uplatiti putem sajta donacije.rs, prilog možete ostaviti i u Beogradu na sledećim mestima:
u kafeu “Šupa” (Jug Bogdanova 17b), Veterinarskoj ambulanti “Linea Alba” (Sazonova 16), BIO-VITA Veganskom kiosku (Kneza Mihaila 21, Pasaž TC Milenium), Pet Shopu “Bobi” (Meštrovićeva 30z), Pet Service-u Little Black Dog (Garsije Lorke 2g), Pet Shop-u Happy Dog Club (Kalenićeva 6), Pet Shop-u “Tina” (Rankeova 1).

Pomozite koliko ste u mogućnosti, i raširite apel, da nahranimo zajedno što više mekanih stomačića!

Više informacija potražite putem sajta donacije.rs i sajta azila https://www.animalhope.org.rs/ .