Pet Walk u subotu ispred šoping centra „Ušće“ - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
pet walk usce
Od petmagazine.rs - 28/08/2019

Pet Walk u subotu ispred šoping centra „Ušće“

Velika, šarena i zabavna fešta za vlasnike i njihove kućne ljubimce u organizaciji novootvorenog pet-šopa „Pet Republic“ biće održana u subotu 31. avgusta, na istočnom platou „Ušće“ šoping centra, u periodu od 17 do 19.30 časova.

Povedite svoje pse i druge kućne ljubimce i učestvujte u takmičenjima:

*Naj beba

*Naj klempa

*Naj posluško

*Naj šmeker

*Najlepši par – dete i kućni ljubimac

U stručnom žiriju koji će proglasiti pobednike biće naš poznati glumac Zoran Pajić i predstavnici pet-šopa „Pet Republic“. Pobednike u svim kategorijama očekuju vredne nagrade.

Moto „Mesto gde ljubimci imaju pravo glasa“ na najbolji mogući način opisuje pet-šop „Pet Republic“ koji vas pozivamo da obavezno posetite pre ili posle takmičenja, jer smo sigurni da ćete ovde pronaći baš sve što je vašem ljubimcu potrebno da bude srećan, zdrav i razigran.

Ovde ćete pronaći najbolju i najraznovrsniju ponudu hrane i opreme za kućne ljubimce ekskluzivnih brendova, a veterinari će vam uvek biti na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Posetite „Pet Republic“, mesto gde ljubimci imaju pravo glasa!

„Ušće“ šoping centar je već deset godina omiljeno mesto za šoping i zabavu svih Beograđana i onih koji u Beograd dolaze. Najpopularniji brendovi, supermarket, saloni lepote, najbolji restorani, bioskop, teretana… sve to čeka vas u „Ušću“ svakog dana. Kako su letnje rasprodaje u punom jeku, nemojte propustiti priliku da za sebe i svoje najdraže, po najpovoljnijim cenama, pronađete sve što vam je potrebno.

SATNICA

17.00 zvanično otvaranje Pet walk manifestacije i razgovor sa glumcem Zoranom Pajićem o ljubavi prema kućnim ljubimcima

17.15 Takmičenje „Naj beba“

17.45 Takmičenje „Naj klempa“

18.15 Takmičenje „Naj posluško“

18.45 Takmičenje „Naj šmeker“

19.15 Takmičenje „Najlepši par – dete i kućni ljubimac“

19.30 Zatvaranje manifestacije

INFO I PRIJAVE

Prijave se obavljaju putem fejsbuk-stranice „Pas -Vaš najbolji magazin“ ili instagram-profila @magazinpas, i to slanjem poruke u inboks u kojoj ćete navesti vaše ime i prezime i ime vašeg ljubimca, kao i kategoriju za koju se prijavljujete (možete se prijaviti i za nekoliko takmičenja).