Novi foto-konkurs magazina Pas - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
foto konkurs magazina pas
Od petmagazine.rs - 29/06/2018

Novi foto-konkurs magazina Pas

Došlo je vreme za vaš omiljeni foto-konkurs, sa novom temom, razume se 🙂 Ovog puta tema je: “Moj pas – najveći mrgud” 🙂

Sigurni smo da se vaši mezimci ponekad naljute pa “slože” one preslatke ali izrazito ljutite face. Ili su čak i besni pa pokažu zube. Kako god – te fotografije su nam potrebne ovog puta i jedva čekamo da ih vidimo! 🙂

Fotografije nam možete slati do utorka u 17 sati (3. jul) putem inboxa na našoj fejsbuk stranici Pas – Vaš najbolji magazin ili putem mejla [email protected].

Ubrzo potom objavićemo album na našoj fejsbuk stranici i počeće glasanje koje će trajati do subote ujutru kada ćemo proglasiti pobednike 🙂

Kao i uvek do sada, pripremili smo vam vredne poklon-pakete. Molimo vas da nam uz fotografiju pošaljete vaše ime i prezime, i ime vašeg ljubimca.

Takođe, imamo još jednu molbu – ukoliko živite van granica Srbije i osvojite jedno od prva tri mesta, a nemate nekoga od rođaka ili prijatelja koji bi mogli da za vas preuzmu poklon (ili da im ga pošaljemo poštom bilo gde u Srbiji), molimo vas da se ne prijavljujete jer su troškovi slanja izuzetno skupi i potpuno neisplativi, pa vas molimo za razumevanje.

Šaljite nam fotografije i – srećno! 🙂