Novi Beograd: Vozač pregazio psa na parkingu i pobegao - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
tuzan pas
Od Dijana Đukić - 22/04/2019

Novi Beograd: Vozač pregazio psa na parkingu i pobegao

“Zamolila bih vas da svi pročitate i šerujete! Čovek zgazi psa! Na mestu gde je zabranjeno da se voze automobili. Pregazi ga jednim točkom, vuče ga dalje i baci na zadnje, i pregazi ga. I tek onda stane! Čovek! Možeš misliti! Deca u kraju naprave flajere da upozore ljude da obrate pažnju kako voze, jer tu se deca igraju i psi šetaju! Njegova ćerka i žena napadnu decu i krenu da cepaju flajere i obračunavaju se sa maloletnom decom. Decom čijeg psa je njihov otac i muž zgazio! Šerujte drugari da svi znaju sa kakvim ljudima mi delimo vazduh! Desilo se u naselju Dr. Ivana Ribara, malo dalje od ulaza 112, na Novom Beogradu!”

Foto: Shutterstock (ilustracija)

Ovako glasi post na “Fejsbuku” jedne sugrađanke iz Novog Beograda koja se obratila i našoj redakciji kako bismo ovu vest proširili dalje, i kako bismo apelovali na vozače da vode računa o tome kako voze. Da ne “divljaju” na parkinzima i mestima u blizini zgrada, dečjih igrališta, škola…Da budu svesni da su ovaj grad, njegove ulice i parkinzi namenjeni svima – i pešacima, i vozačima, i mališanima, i psima, i odraslima…

Stanovnici naselja Dr. Ivana Ribara koji su svedočili gaženju psa i napadu porodice vozača na mališane ovaj slučaj prijavili su policiji. Dok čekamo epilog prijave, još jedanput apelujemo na vozače da budu odgovorni učesnici u saobraćaju.

Ovo je plakat koji su stanari postavili u ovom kraju Novog Beograda: