Nestali pas se vratio kući nakon 8 godina - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 04/05/2022

Nestali pas se vratio kući nakon 8 godina

Španijel Kesi nestao je iz svog doma u Merstamu u Sariju 2013. Nakon što se tog marta vratila iz šetnje, otrčala je u dno bašte i nigde je nije bilo. Njeni očajni vlasnici Stjuart i Džejn mislili su da nikad neće ponovo videti svog voljenog psa

Izvor: NovostiMagazin

Ali osam godina kasnije, oduševljeni par je primio vest da je Kesi pronađena nakon što je odvedena kod veterinara u Čičester i njen mikročip je skeniran. Smatra se da je Kesi, sada stara devet godina, ukradena i da se razmnožavala, a kući se vratila sa tri šteneta.

U emotivnom postu objavljenom na Fejsbuku, Stjuart i Džejn su zahvalili ljudima koji su godinama podržavali njihov “lov” na Kesi.

– Želeli bismo samo da kažemo veliko veliko hvala svim ljudima koji su godinama pomagali i dali nam podršku u pokušaju da pronađemo Kesi, rekli su. Bilo je veoma emotivno kad se vratila sa tri njena šteneta sa devet godina. Pružamo joj puno ljubavi i dobro se slaže sa našim drugim psom. Štence smo dali u dobre domove. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti za svu vašu pomoć, jednostavno je neverovatno. Trebalo bi da se napravi film. Bio je to najbolji božićni poklon.