Nestali pas se vratio kući nakon 8 godina - Pet Magazine
Od petmagazine.rs - 04/05/2022

Nestali pas se vratio kući nakon 8 godina

Španijel Kesi nestao je iz svog doma u Merstamu u Sariju 2013. Nakon što se tog marta vratila iz šetnje, otrčala je u dno bašte i nigde je nije bilo. Njeni očajni vlasnici Stjuart i Džejn mislili su da nikad neće ponovo videti svog voljenog psa

Izvor: NovostiMagazin

Ali osam godina kasnije, oduševljeni par je primio vest da je Kesi pronađena nakon što je odvedena kod veterinara u Čičester i njen mikročip je skeniran. Smatra se da je Kesi, sada stara devet godina, ukradena i da se razmnožavala, a kući se vratila sa tri šteneta.

U emotivnom postu objavljenom na Fejsbuku, Stjuart i Džejn su zahvalili ljudima koji su godinama podržavali njihov “lov” na Kesi.

– Želeli bismo samo da kažemo veliko veliko hvala svim ljudima koji su godinama pomagali i dali nam podršku u pokušaju da pronađemo Kesi, rekli su. Bilo je veoma emotivno kad se vratila sa tri njena šteneta sa devet godina. Pružamo joj puno ljubavi i dobro se slaže sa našim drugim psom. Štence smo dali u dobre domove. Ne mogu vam dovoljno zahvaliti za svu vašu pomoć, jednostavno je neverovatno. Trebalo bi da se napravi film. Bio je to najbolji božićni poklon.

POSTAVI ODGOVOR

Your email address will not be published.