Magazini "Pas" i "Mačka" dobitnici prestižnog priznanja - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Međunarodni pokret Svetskog dana životinja u Srbiji
Od petmagazine.rs - 05/10/2020

Magazini “Pas” i “Mačka” dobitnici prestižnog priznanja

Magazini “Pas” i “Mačka” dobitnici su prestižnog priznanja za izuzetno zalaganje za promociju zaštite i dobrobiti životinja za 2020. godinu.

Ovu nagradu dodelio nam je Međunarodni pokret Svetskog dana životinja u Srbiji, u okviru kojega se organizuju mnogobrojne manifestacije sa ciljem da se promoviše zaštita i dobrobit svih životinja kao i da se ukaže na jaku vezu koja postoji između ljudi i životinja.

Ovo priznanje naša kompanija je dobila angažmanom i radom u medijskoj sferi na promovisanju dobrobiti životinja i njihove zaštite i na taj način direktno doprinela da se u ovoj oblasti uspostavi bolja informisanost i zainteresovanost građana za ovu važnu temu.

Do sada priznanje je dodeljeno istaktnutim ličnostima poput prof. dr. Ratka Božovića, kantaurtorke Aleksandre Kovač, glumice Gorice Popović, reditelja Gorana Paskaljevića, akademika Dušana Kovačevića i drugima.

Nagrada se dodeljuje već petu godinu za redom pojedincima i institucijama koje pokazuju izuzetno interesovanje i zalaganje za promociju dobrobiti i zaštite životinja u našoj zemlji.

Related Posts

None found