Lea Stanković pravi rođendanski parti za svog psa - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 06/05/2022

Lea Stanković pravi rođendanski parti za svog psa

Influenserka Lea Stanković u nedelju organizuje humanitarnu proslavu rođendana za svog psa po imenu Koko. Ova simpatična ženka mopsa napunila je pet godina, a Lea je danas na televiziji K1 pozvala sve da se pridruže slavlju.

– Imam dva psa čije rođendane već duže vreme obeležavamo u okviru porodice. Svake godine smo ovim povodom obezbeđivali i neku donaciju, ali ove godine smo se odlučili da obezbedimo veću pomoć. Svi koji dostave novčane priloge su pozvani, a proslava će se održati u jednom kafeu na Paliluli – kazala je Lea Stanković u emisiji “Mi danas“. – Ljubimcima je jasno o čemu se radi kada je u pitanju rođendan, a pas uživa u pažnji koju dobija.

Poput svoje poznate vlasnice i Koko je influenserka koju na „instagramu“ prati više od 90.000 ljudi!

– Koko je popularan pas, ima svoj spot i zaista izaziva emociju. Tokom snimanja spota smo se trudili na kreiramo idealne uslove, a svi psi koji su došli su bili mirni i sve je prošlo u najboljem redu. Video danas ima tri miliona pregleda – kazala je Lea na K1 televiziji. – U nedelju očekujem veliki parti, i ponesite dobro raspoloženje! – poručila je Lea.

Rođendanska žurka za Koko održaće se u nedelju, 8. maja od 11 do 15 časova, u kafeu “Demode“ u ulici Osmana Đikića 15. Ulaznice su donacije u vidu novčanih sredstava, hrane ili opreme za pse. Lea Stanković svoju ljubav prema životinjama iskazuje i tako što učestvuje u akcijama udomljavanja životinja u saradnji sa organizacijom “Ventura“.