Ko će prvi da "poludi“? - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 19/05/2022

Ko će prvi da “poludi“?

Stanari zgrade na Karaburmi, u Ulici Garsije Lorke 2b, postali su poznati. Ne po dobru, nažalost, već po muci koja ih je zadesila. A njihova muka je u tome što se već punih pet meseci vrte u začarnom krugu i uprkos tome što su zvonili na vrata svih nadležnih institucija i slali prijave i pritužbe svakome koga su mogli da se dosete, rešenje se ni ne nazire. A problem je sledeći.

Piše: petmagazine.rs

Komšinica sa petog sprata, kako prenose Večernje novosti, u svom stanu drži nekoliko pasa, ni broj niko tačno ne zna, ali niko ne zna ni u kakvom su stanju ni psi ni njihova gazdarica jer iz stana – ne izlaze.

Noću psi laju, grebu, a hodnicima se širi zadah koji onesvešćuje.

Dakle, ako je gazdarica živa, da li je zakonito, a da ne kažemo moralno, što ne izvodi pse napolje, čime se svi oni hrane i gde uriniraju?

Ipak, na ovo pitanje odgovor nema niko. Gradska komunalna milicija kaže da je to problem opštinske komunalne inspekcije, Gradski centar za socijalni rad kaže da ne sarađuju sa tom ženom i da ništa ne mogu na silu , inspekcija sa lokala je bila šest puta na vratima, pozvonila i otišla jer niko nije otvorio.

I šta ćemo sad?

Proći će još pet meseci dok neko ne poludi, i obije vrata da spasi ili komšinicu ili pse. Ali šta će biti sa tim “provalnikom“? Hoće li i njega tako sistem valjati ili će ga brzo i lako procesuirati jer nije mogao da sedi skrštenih ruku.

Ima neko predlog?