Izašao je NOVI, redizajnirani, broj magazina PAS - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 27/09/2021

Izašao je NOVI, redizajnirani, broj magazina PAS

Magazin možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis”, “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

Odlučili smo da je jesen sjajno vreme da vam predstavimo magazin PAS u novom ruhu. Primetili ste da magazin izgleda drugačije, i nadamo se da će vam se svidete, ali osim izgleda, donosimo vam odličan sadržaj – nove priče, sjajne reportaže i tekstove od strane naših stručnih saradnika.

***

U redizajniranom magazinu možete pročitati odličnu reportažu o osuđenicima koji treniraju pse lutalice. Standardno smo pisali o rasama, pa smo u ovom broju predstavili lejklandskog terijera i manje poznatu rasu – eurasier. Od ovog broja možete da čitate i priče koje su za vas napisali poznati pisci, te u novom izdanju gostuje čuveni Ljubivoje Ršumović.

Naši stručni saradnici pomažu vam savetima da prepoznate određeno ponašanje ljubimca i da na vreme reagujete. Zdravlje vašeg ljubimca je izuzetno bitno, u svakom broju vam donosimo zanimljiv tekst na tu temu, pa je tako i sada.

U rubrici intervju ugostili smo poznatog glumca Milana Mihailovića.

Kupite magazin i pročitajte još:

Tema broja: Pričaj telom, da te bolje razumem

Vremeplov: Čudesna vojska Mongola

Bonton: Pravila ponašanja u parku za pse

Recepti: Brusnica je najmanja energetska bomba, da li ste znali?

Vežba: Izbegnite greške tokom treninga

Ukoliko želite da se pretplatite i da vam ubuduće novi brojevi stižu na kućnu adresu, pozovite našu redakciju.

Preko našeg sajta, takođe, možete poručiti najnoviji broj!