Delta siti: Udomite svog novog najboljeg prijatelja - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
udomite psa
Od petmagazine.rs - 29/10/2019

Delta siti: Udomite svog novog najboljeg prijatelja

U četvrtak, 31. oktobra, u periodu od 13 do 15 časova moći ćete da upoznate četiri predivna psa iz azila JKP “Veterina Beograd”, i kući povedete svog novog najboljeg prijatelja.

U svakom trenutku u gradskim azilima “Veterine” boravi oko 3.000 pasa i nadamo se da će ova četiri lepotana u četvrtak pronaći dom. Dođite da ih upoznate i sigurni smo da će osvojiti vaše srce, baš kao što su i naše.

U četvrtak vas čekaju mužjak Lisko star dve godine, mešanac staforda umiljat kao mačka, neprekidno željan maženja i poljubaca koje višestruko i uzvraća. Da postane vaš mezimac jedva čeka i Stole, šarmantni mužjak star oko godinu i po, kao i Tajger, mužjak star oko godinu koji je ime dobio po svojoj šarenoj dlaci. Na dom čeka i preslatka ženkica Kiki stara dve godine. Sve kuce su socijalizovane, obožavaju ljude i decu i lepo se slažu sa drugim psima. Takođe, svi su čipovani, vakcinisani i sterilisani.

Lisko, Stole, Tajger i Kiki

U četvrtak ćemo zajedno proslaviti i u našoj zemlji sve popularniji praznik Noć veštica i birati najbolji dečji kostim i najoriginalnije maskirane kućne ljubimce. Kompanija “Mars” pobednicima će uručiti vredne i slatke poklon-pakete brendova Pedigree, Whiskas i M&M’s. 

Mališani će tokom celog dana u atrijumu uživati u kreativnim sadržajima i radionicama: spretne ruke šminkera koji će oslikavati lica mališana za tren oka pretvoriće ih u njihovu omiljenu životinju ili lika iz crtanog filma; deca će oslikavati bundeve i učiti kako da naprave zabavne rekvizite za Noć veštica, a zabaviće se i tokom bojenja bojanki i pronalaženja pravog puta kroz lavirint. 

Specijalni gosti biće nam deca iz Svratišta iz Novog Beograda koja će izrađivati kostime i maske za Noć veštica, a na Reviji nezbrinutih pasa naći će se u ulozi šetača pasa iz azila “Veterine” i pomoći nam da ih bolje upoznamo. 

SATNICA

13-15h Udomljavanje pasa iz azila JKP “Veterina Beograd”

14h Revija nezbrinutih pasa koje će prošetati deca iz Svratišta

14-16h Oslikavanje lica

15-17h Kreativna radionica pravljenja rekvizita na temu Noći veštica

18h Izbor najboljeg kostima kućnih ljubimaca

19h Izbor za najbolji dečji kostim

*Radionica oslikavanja bundeva, bojanja bojanki i rešavanje lavirinta trajaće od 12 do 20 sati.

Dođite sa mališanima i kućnim ljubimcima da se dobro zabavimo i zajedno proslavimo Noć veštica!