Delta city: Maskenbal "Magija i bundeve" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
maskenbal noc vestica
Od petmagazine.rs - 26/10/2019

Delta city: Maskenbal “Magija i bundeve”

Deca ulice udomljavaju pse ulice – Specijalni gosti biće nam deca iz Svratišta iz Novog Beograda.

Dođite u atrijum šoping mola Delta city, 31.oktobra od 12 do 20 časova.

Dođite da zajedno proslavimo Noć veštica, praznik čiji su zaštitni znak bundeve i slatkiši i da izaberemo najbolji dečji kostim i najoriginalnije maskirane kućne ljubimce. Kompanija “Mars” pobednicima će uručiti vredne i slatke poklon-pakete brendova Pedigree, Whiskas i M&M’s. 

Mališani će tokom celog dana u atrijumu uživati u kreativnim sadržajima i radionicama: spretne ruke šminkera koji će oslikavati lica mališana za tren oka pretvoriće ih u njihovu omiljenu životinju ili lika iz crtanog filma; deca će oslikavati bundeve i učiti kako da naprave zabavne rekvizite za Noć veštica, a zabaviće se i tokom bojenja bojanki i pronalaženja pravog puta kroz lavirint. 

U Delta sitiju ćete moći i da udomite psa i dobijete novog najboljeg prijatelja. JKP “Veterina Beograd” dovešće četiri prelepa pasa iz gradskih prihvatilišta i nadamo se da ćemo im svima pronaći dom. Sve kuce su socijalizovane, vakcinisane, čipovane i sterilisane. 

Deca iz Svratišta izrađivaće kostime i maske za Noć veštica, a na Reviji nezbrinutih pasa naći će se u ulozi šetača pasa iz azila “Veterine” i pomoći nam da ih bolje upoznamo. 

SATNICA

13-15h Udomljavanje pasa iz azila JKP “Veterina Beograd”

14h Revija nezbrinutih pasa koje će prošetati deca iz Svratišta

14-16h Oslikavanje lica

15-17h Kreativna radionica pravljenja rekvizita na temu Noći veštica

18h Izbor najboljeg kostima kućnih ljubimaca

19h Izbor za najbolji dečji kostim

*Radionica oslikavanja bundeva, bojanja bojanki i rešavanje lavirinta trajaće od 12 do 20 sati.

Dođite sa mališanima i kućnim ljubimcima da se dobro zabavimo i zajedno proslavimo Noć veštica! 

*Prijave za takmičenja će se obavljati petnaestak minuta pre samog takmičenja u atrijumu, ili ranije, putem fejsbuk-stranica Pas – Vaš najbolji magazin i Mačka magazin, pisanjem u inbox. Vidimo se 🙂