Bežanijska kosa: Psi uče i polažu ispit - Pet Magazine
obuka pasa
Od Dijana Đukić - 03/10/2019

Bežanijska kosa: Psi uče i polažu ispit

Ako ste mislili da psi ne idu u školu, varate se. Trenutno oko 30 vlasnika i njihovih pasa pohađa tromesečnu obuku kako bi uspešno položilo Ispit socijalizovanog psa. To možete i vi!

Izvor i video: magazin “Pas”, Foto: Marijana Janković

Pse i njihove vlasnike zatekli smo pre nekoliko dana na poligonu Kluba za dresuru i vodiče službenih pasa „Policajac” na Bežanijskoj kosi kako vredno uče komande i pravila lepog ponašanja ne bi li po završetku kursa uspešno položili Ispit socijalizovanog psa.

Nakon tri godine pauze Klub za dresuru i vodiče službenih pasa „Policajac” ponovo organizuje kurseve obuke za građanstvo

Obuka je počela 2. septembra i trajaće tri meseca. Nakon obuke biće organizovano polaganje Ispita socijalizovanog psa.

Najčešći problemi sa psima su da ljubimci vuku povodac prilikom šetnje, da neće da dođu kada ih vlasnik pozove, kao i netrpeljivost prema drugim psima.

Pogledajte kako izgleda obuka i šta nam je rekao sekretar Kluba “Policajac” Goran Urošević, a opširniji tekst i sve informacije možete pronaći u novom broju magazina “Pas”.

Komentari “Bežanijska kosa: Psi uče i polažu ispit

  1. Imam PSA Donu stara verovatno 1 god.
    nasao je u sumi ostavljenu kao stene pre god.dana,mesanac cudan,voleo bi da je Malo izdresiram neke stavari me slusa Ali setnja I poziv kad je pustim ne reaguje ,jako tvrdoglava Po mom misljenju,Jel mi mozete pomoci da je bar
    Malo uozbiljim,hvala

POSTAVI ODGOVOR

Your email address will not be published.