Beograd: U subotu udomljavanje nezbrinutih životinja - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 13/12/2018

Beograd: U subotu udomljavanje nezbrinutih životinja

JKP „Veterina Beograd“ i Purina pozivaju vas na vikend druženje sa najdražim četvoronožnim drugarima! Akcija udomljavanja nezbrinutih životinja #WeAreBetterWithPets, biće održana u subotu, 15. decembra u “Marsh Open Space”, u Cetinjskoj 15, sa početkom u 12 časova.

Dođite da zajedno uživamo u društvu najslađih ljubimaca, ali i pošaljemo važnu poruku o odgovornom vlasništvu i humanosti udomljavanja, koja je naročito aktuelna u hladnim danima. Ovom prilikom, predstavnik JKP „Veterina Beograd“ održaće i kratku edukaciju o odgovornom vlasništvu.

Svi koji imaju kućnog ljubimca znaju koliku radost oni donose u našu svakodnevicu, i kako na brojne načine pozitivno utiču na naše raspoloženje. Ne propustite ovu šansu da učinite nešto lepo – da napuštenoj životinji pružite toplinu doma, ili pozovete druge da to učine – a kuce i mace će vam zauzvrat uneti ogromnu količinu radosti u život!

Specijalni gost na događaju biće jedan od najpoznatijih četvoronožnih influensera, Gojko the Pug, kao i njegov vlasnik Miloš Milaković iz ekipe emisije „Dnevnjak“.